Saturday, October 17, 2009

Tensyen

Ah, fak. Serabut gile gua la ni. Ngan video Arab gaye gampang x siap siap agi. Ni nak maen gadoh gadoh ngan awek lak da. Lu nak gadoh ke, nak romen ke ngan awek lu, jangan susah kan gua r. Gua nak shoot, kene pakai lu. Da, lu sibuk sangat nak romen kan? Ha, lu jawab la ngan ustazah pasal lu xde dalam video ni nanti. Bukan nak bagi gua skit ke pe ke awek lu tu.

Pastu, budak sekola pulak balik. Yang gua x balik balik. Babi pe dipavali ade exam. Woi Sahak, lu nak gua inform kat Najib ke yang lu wat exam time Dipavali ni?

P/S: Nasib baik r, marah marah gua pun, gua senyum tetap cute. Kan?

3 comments:

  1. janganlah kamu menghampiri zina..

    ReplyDelete
  2. ohok ohok(batuk, tersedak.)

    ~gor~(amacam, cute x nme ni?)

    ReplyDelete