Wednesday, February 16, 2011

Genting Highland

Minggu ini, aku rasa aku dah mula masuk fasa detik detik genting dalam hidup aku. ASSignment, test, makwe, futsal, wayang, ah, macam macam lagi la. Tapi, point point penting di situ adalah of course la ASSignment dan test. Memandangkan ini adalah sem abang yang terakhir, abang kena la struggle sikit. Kasi pointer tu 4.0 ke atas. Oh yeah? Owh YEAH!

Oh, dan pasal scene gaduh malam tadi dekat kelab Arena Melaka malam tadi, nanti la aku cerita. Ini la dia bodoh kalau dah mabuk mabuk. Gaduh alasan entah apa apa.

Jadi, pada makwe makwe di luar sana yang nak mengorat aku, diminta KIV sekejap, pasal aku tengah bizi.

6 comments:

  1. apa kaitan dengan genting highland eh?

    ReplyDelete
  2. Yes anis. Tanye pun. Sebenarnya, aku nak cakap waktu waktu genting je. Saja acah highland tu. Haha

    ReplyDelete