Sunday, January 31, 2010

Hanya Maaf Yang Ku Pinta, Walau Diriku Ini Sememangya Hina

"Awak...sorry la pasal tu...," aku cuba memujuk sayu si dia.

"..." Diam tak berbalas.

"Saya tau salah saya dah lama tak contact dengan awak, tapi saya sibuk sikit," aku semakin menyusun kata agar tak tersalah kata.

Ya, sejujurnya aku telah berlaku curang.




***




Sapa suruh Rahman duk bawak game banyak banyak ni! Age Of Empire la, Harvest Moon lah, lompat tikamlah. Dah aku lama tak update blog. Mule r dia merajuk. Cilake betul nak pujuk non-human thing ni.

4 comments:

  1. main game dah la entah apa-apa punya game..dota la baru otak berkembang, dengan vitamin b5 & zat besi..

    ReplyDelete
  2. cehh.bile nak ngadap law plak

    ReplyDelete