Saturday, April 28, 2012

The Avengers Spoil Alert!!!

Peduli apa aku. Aku memang suka patahkan hati pewayang tegar dengan menceritakan spoiler. Cerita di mana sekumpulan superhero bersatu hati mencari nasi lemak yang terbaik di New York. Kalau nak dapatkan nasi lemak yang terbaik, datang Malaysia la Thor.

Haha. Tapi pada aku, main character dalam Avengers adalah someone yang tak ada pun disebut sebut sebagai pelakon dia. Memang dari mula sampai akhir aku syak dia lah hero sebenar.

Dan dia, adalah......

.....kau pergilah tengok sendiri. Karang tak pasal pasal jadi tak saspen dah.

1 comment: